torstai 30. toukokuuta 2013

Nöpi lomalle

Tässä ensin pari kuvaa, kun olimme keskiviikkona viemässä eläkkeelle pääsyä juhlistetun opettajan juhlapaikalta kotiinsa. Nöpi oli jälleen kerran todella viisas!



Mutta nyt sitten ilmoitusluontoinen asia: Nöpi jää tiistain koulukisojen jälkeen lopullisesti kesälomalle. Eli ei kilpaile Kummajaisissa. Jäisi jo nyt muuten laitumelle, mutta sen kanssa lähtenyt tamma tulee joka tapauksessa myös kisaamaan joten Nöpikin saa sitten ainakin Alinan kanssa mennä yhden luokan, omaa starttia mietin vielä sitten kun näen millä mielellä heppa on.

Nöpi siis oli eilisessä estevalmennuksessa niin väsynyt, vetelä ja haluton hyppäämään, että tämä on paljon parempi vaihtoehto kuin kiusata sitä vielä viikko Kummajaisiin asti ja väkisin pakottaa yli esteistä. Kisoja tulee ja menee, Nöpi on kuitenkin nuori hevonen ja sen ehdoilla on mentävä.

Tässäpä kuvia sitten iloisesta lomalaisesta:










Onnellisen äijän hymy!!

Hyppäsin eilisessä valmennuksessa myös Jevillä ja sillä tulen kisaamaan myös Kummajaisissa. Tarkoitus oli mennä pe heC, la 80cm ja 90cm ja su 90cm, mutta vuosimaksu ei välttämättä ehdi päivittyä ilmoittautumisajan sisällä joten mahdollisesti koulukisat jäävät kisaamatta ja esteluokiksi vaihtuu 70cm ja 80cm...

Videota löytyy estevalmennuksista, mutta en kyllä ehdi muokata videota nyt viikonlopun aikana, koska lähdemme mökille. Myöhemmin sitten. :)

0 kommenttia :

Lähetä kommentti